• Jue. Sep 19th, 2024

Nike lanserar den nya generationen Air Zoom Mercurial Superfly X och Vapor XVI

Nike har officiellt lanserat den nya generationen Air Zoom Mercurial Superfly X och Vapor XVI fotbollsskor. Som en del av Nikes «Blueprint Pack»-serie har dessa två skor redan dykt upp på 2024 års Europacup och America’s Cup, som bärs av Mbappe respektive Vinicius. Den här utgåvan ger fansen en mer detaljerad designanalys.

Ur ett designperspektiv är den största skillnaden mellan Nike Mercurial Superfly Fotbollsskor och Vapor XVI närvaron eller frånvaron av Dynamic Fit-krage. Bortsett från detta är kärntekniken för de två skorna i princip densamma. Den nya generationen Air Zoom Mercurial förbättrar skons hastighet genom att ta bort det flexibla spåret i Air Zoom-kuddskiktet och lägga till hastighetsfenor i framfoten för att optimera flexibiliteten i sulan. Dessutom har antalet Flyknit-materiallager på ovandelen minskat från fem till tre, och tjockleken har sjunkit med nästan 30 %, vilket gör att ovandelen passar bättre till fotformen, samtidigt som den har blivit den lättaste och tunnaste Flyknit helvävda ovandelen någonsin gjort av Nike Football.

Uppdateringen introducerar även Gripknit-teknik, en innovation som följer Phantom GX och Luna. Denna teknik förbättrar greppet och beröringen på ovandelen, vilket ger spelarna bättre kontroll över bollen under spel. Stövlarnas färgsättning är inspirerad av Nikes grundare Bill Bowerman, som en gång handmålade Swoosh-logotypen för att minska vikten på de övre sömmarna.

Denna ikoniska design återspeglas i den nya skon, med «AIR»-logotypen som rör sig från sidan av skon till hälen, tillsammans med handskrivna «Mercurial»- och «Air Zoom»-logotyper, vilket ger skon ett mer personligt inslag billiga fotbollsskor rea. Den orangea Air Zoom-enheten är markerad på sulplattan, vilket ger en touch av färg till stöveln.

Detta par skor kommer att glänsa på planen för 2024 års EM och America’s Cup. I EM-kvartsfinalen kommer Kylian Mbappes lag i Frankrike att möta Cristiano Ronaldos Portugal, medan i America’s Cup kommer Vinicius lag i Brasilien att möta utmaningen från Uruguay. Denna stövel representerar inte bara ytterligare ett steg framåt inom fotbollsutrustningsteknik, utan kommer också att fortsätta att visa sin styrka i dessa tävlingar på hög nivå.

Por nmgbw

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *